Lees voor   Afdrukken Stuur door - A | A | A +

Flipje toert met TucTuc door Betuwe

Afbeelding Flipje op TucTuc

Opnieuw heeft stadspromotie Tiel een vehikel gevonden om Flipje nog meer zichtbaar te maken. Ditmaal siert Flipje alle 30 TucTuc's van de Holland Evenementengroep. Deze TucTuc's toeren wekelijks met groepen bezoekers door de Betuwe.

De Holland Evenementengroep (HEG), gevestigd in Zoelen, verzorgt uitjes voor onder andere bedrijven, families en vrijgezellen. De activiteiten lopen uiteen van actie en teambuilding tot puur ontspanning en vinden zowel binnen als buiten plaats. Een van de mogelijkheden die de HEG biedt, is om met een TucTuc op pad te gaan.

Wouter Vink, commercieel directeur van de Holland Evenementengroep, was direct enthousiast toen de Tielse stadspromotor Roland van Vugt hem benaderde voor deze rijdende PR. Vink: "Flipje is van deze streek, is herkenbaar en spreekt aan. Wij vinden het leuk dat hij via onze TucTuc's door onze fraaie werkgebied toert. We krijgen er ook leuke reacties op."

Speciaal voor deze actie heeft striptekenaar Arie van Vliet een TucTuc getekende waarin Flipje en zijn vriendjes rondrijden.

Roland van Vugt, directeur stadspromotie, "Via de vrachtwagens van Heuveltrans en Mol en de bussen van Krol rijdt Flipje al door heel Europa. Via de TucTuc's is hij ook dichter bij huis in beeld en rijdt hij door onze prachtige Betuwe. Fantastisch toch. En het werkt aanstekelijk, want wij krijgen steeds meer inwoners aan de balie (bij de Zaak van de Stad) die ook met Flipje willen rondrijden." Dat is pas stadspromotie. 

Nieuwsbrief


 

Laat ons u bellen
Vul de cijfers van uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.