Lees voor   Afdrukken Stuur door - A | A | A +

Reisadvies Fruitcorso Tiel voor Land van Maas en Waal

Woont u in het Land van Maas en Waal en bent u van plan op 14 september 2013 een bezoek te brengen aan het Fruitcorso? Overweegt u dan of u met het voetveer komt of met de auto naar het transferium bij afslag Tiel-West rijdt.

Voetveer

Kiest u voor het voetveer, dan komt u, zowel bij aankomst als vertrek, over het Appelpopterrein waar toegangscontroles plaatsvinden. Houdt u er rekening mee dat u, zeker op de momenten dat er veel mensen het Appelpopterrein op willen, mogelijk niet doorgelaten wordt als u stoeltjes of krukjes bij u heeft. Ook bestaat de kans dat u verzocht wordt om meegebrachte etens- en drinkwaren achter te laten (ook als u iets koopt op het Fruitadventure, een nieuw onderdeel van het Fruitcorso). Dit heeft te maken met de veiligheid van de bezoekers van Appelpopterrein en met het feit dat de omzet van eten en drank het mede mogelijk maakt dat Appelpop nog steeds een gratis popfestival is.

Met auto en pendelbus

U kunt er ook voor kiezen om met de auto naar het speciaal ingerichte transferium te rijden bij afslag Tiel-West. Vanaf hier rijden pendelbussen naar en van de evenementen. Kiest u voor de pendelbus die stopt op de Nieuwe Tielseweg, dan staat u praktisch voor de ‘deur’ van het Fruitcorso, waar op verschillende, niet ver van elkaar gelegen punten kassa’s staan waar u een toegangskaartje kunt kopen.

Zowel een retourtje met het voetveer als met de pendelbus kost 3 euro voor kinderen tot 12 jaar en 6 euro voor 12+.

Meer informatie

Een overzicht van alle maatregelen die genomen worden om Tiel bereikbaar en begaanbaar te houden voor bewoners, bezoekers én hulpdiensten staat op deze website.Nieuwsbrief


 

Laat ons u bellen
Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons uw vraag stellen via het contact formulier.