Lees voor   Afdrukken Stuur door - A | A | A +

Beperk uw wachttijd en maak digitaal een afspraak

Logo afspraken via intenet

Heeft u een nieuw reisdocument nodig voor de komende zomervakantie? Maak dan een afspraak via onze website. Zo voorkomt u dat u in de rij moet staan in de drukste periode van het jaar. Afspraken kunt u 's middags maken, tussen 8.30 en 12.30 kunt u vrij binnen lopen.

Een afspraak maken via onze website is heel eenvoudig. U gaat naar www.tiel.nl/afspraken en kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur. Vervolgens vult u uw gegevens in, controleert of alles goed is ingevuld en verstuurt de afspraak. U heeft hiervoor geen DigiD nodig maar wel uw Burgerservicenummer (BSN). Als u een e-mailadres heeft ingevuld, ontvangt u op dit adres een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Bij het maken van een afspraak is het van belang dat u voor ieder document dat u wilt aanvragen een aparte afspraak maakt. Dat wil zeggen dat als u een rijbewijs en een paspoort wilt aanvragen u twee afspraken maakt. Als het gaat om de aanvraag van twee paspoorten, dan maakt u ook hiervoor twee afspraken.

Overigens kunt u niet alleen een afspraak maken voor het aanvragen van een reisdocument, maar ook voor de aanvraag van een rijbewijs. In de toekomst zal dit voor steeds meer producten en diensten gaan gelden die de gemeente Tiel biedt.

 

Nieuwsbrief


 

Laat ons u bellen
Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons uw vraag stellen via het contact formulier.