Aangepaste dienstverlening

Onze dienstverlening blijft beschikbaar. Wel zijn er vanwege het coronavirus aanpassingen om de verspreiding van het coronavirus in te perken.

Dienstverlening alleen nog op afspraak

Vanwege het coronavirus werken wij alleen nog op afspraak. Er is dus geen vrije inloop meer. Het maken van een afspraak kan telefonisch via 0344 - 637 111 of u maakt online een afspraak. Is het niet noodzakelijk om naar het stadhuis te komen? Stel uw bezoek dan uit.

Het werken op afspraak is een maatregel om zoveel mogelijk het contact tussen mensen te voorkomen. Ook is de looproute aangepast. Heeft u een afspraak, dan komt u binnen via de ingang aan de Achterweg. Na afloop verlaat u het gebouw via de uitgang aan de tuinzijde (richting schouwburg Agnietenhof).

Mondkapje verplicht in publieke ruimte stadhuis

Brengt u een bezoek aan het stadhuis? Dan is het verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Wij verzoeken u zelf een mondkapje mee te brengen. Indien u weigert een mondkapje te dragen, kunt u het stadhuis helaas niet bezoeken. Het dragen van een mondkapje vinden wij belangrijk om besmetting van u en onze medewerkers te voorkomen. Wij gaan ervan uit dat u hieraan meewerkt. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Kom alleen als het noodzakelijk is

Is het op dit moment niet noodzakelijk om naar het stadhuis te komen? Stel uw bezoek dan uit. Is uw rijbewijs of paspoort bijvoorbeeld nog een aantal maanden geldig? Wacht dan met het maken van een afspraak. Zo voorkomen we dat inwoners die nu wel een aanvraag moeten doen geen afspraak kunnen maken.

Verkouden? Blijf thuis!

Hoest of kucht u of bent u verkouden op de dag van de afspraak? Blijf dan thuis! Vergeet niet om uw afspraak te annuleren of te verzetten. Levert dit problemen op? Bijvoorbeeld omdat uw paspoort of rijbewijs binnenkort verloopt, neem dan contact met ons op. Team Publiekszaken denkt graag met u mee.

Afspraak wijzigen of afzeggen

Met uw afspraaknummer kunt u uw afspraak afzeggen of wijzigen. Dit nummer kunt u vinden in de e-mail die u heeft ontvangen bij het maken van de afspraak.