Lettergrootte: - +

U bent hier: Homepage / actueel / nieuws / 2017 / april

Deze pagina doorsturen

DoorsturenStuur door AfdrukkenAfdrukken VoorlezenVoorlezen

Strengere handhaving fietsen op stations en binnenstad

Laatst gewijzigd op: 18-4-2017 12:11:00 uur.

Verkeerd gestalde, kapotte en verlaten fietsen in de binnenstad en op de stations in Tiel zorgen voor een rommelige omgeving en zijn voor veel mensen een ergernis. Avri Toezicht en Handhaving verwijdert daarom in opdracht van de gemeente Tiel verlaten en/of kapotte fietsen en fietsen die buiten de fietsenstalling staan. Zo werken we met elkaar aan een schoon, heel en veilig Tiel. Er is wel wat veranderd: fietsen, die buiten de fietsenstalling staan, worden vanaf nu al na 4 uur verwijderd (dit was na 24 uur).

Verkeerd gestalde, kapotte en verlaten fietsen krijgen een label. Staat een fiets met label er later nog, dan verwijdert Avri Toezicht en Handhaving deze fiets. Bij fietsen die buiten de fietsenstalling staan, is dat na 4 uur. Bij wrakken is dat na twee dagen en bij weesfietsen na drie weken. De verwijderde fietsen worden vervolgens naar de Avri-werf in Tiel gebracht.

Fiets kwijt?

De fietsen worden, wanneer ze er nog redelijk uitzien, drie maanden opgeslagen. Mensen die hun fiets kwijt zijn, kunnen op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of hun fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat. Zij krijgen hun fiets terug voor een bedrag van € 25,00. Legitimatie, de fietssleutel en/of het aankoopbewijs van de fiets zijn hierbij verplicht.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- en afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Ga verder

Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Laat ons u bellen

Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag stellen via het contact formulier.