Lettergrootte: - +

U bent hier: Homepage / actueel / nieuws / 2017 / maart

Deze pagina doorsturen

DoorsturenStuur door AfdrukkenAfdrukken VoorlezenVoorlezen

Centrum Tiel weer bereikbaar via Huf van Burenstraat

Laatst gewijzigd op: 14-3-2017 15:58:00 uur.

Zo’n twee weken eerder dan gepland is het centrum van Tiel weer bereikbaar als vanouds. Het verkeer kan vanaf woensdag 15 maart weer richting het centrum via de route Rechtbankstraat- Huf van Burenstraat- Westluidensestraat. Hiermee is een eind gekomen aan de omleidingen die nodig waren voor de bouw van de parkeergarage en het cultuurgebouw bij de Westluidense Poort.

De Huf van Burenstraat is weer terug in het straatbeeld van Tiel. Wel in heel nieuwe vorm. De straat heeft een inrichting volgens het principe van ‘shared space’(vertaling: gedeeld ruimtegebruik). Uitgangspunt van ‘shared space’ is om zo weinig mogelijk te regelen met verkeersborden en stoepranden. Gescheiden door de groene gracht ligt een voetpad.

Kort parkeerplaatsen voor klanten winkels en horeca

Speciaal voor de klanten van de winkels en horeca in en rond de Westluidensestraat zijn er voor en naast restaurant Lotus parkeerplaatsen voor kort parkeren. Daar kunnen klanten en bezoekers hun auto, met een parkeerschijf, gratis korte tijd parkeren. Voor een langer bezoek kunnen zij binnenkort parkeren in de parkeergarage.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- en afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Ga verder

Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Laat ons u bellen

Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag stellen via het contact formulier.