Afvalkalender 2021

18 dec 2020
De afvalkalender van Avri voor 2021 staat nu op avri.nl en in de nieuwe Avri-app. U kunt de afvalkalender op avri.nl downloaden als u deze wilt printen.

Het kan zijn dat het afval in het nieuwe jaar op een andere dag wordt opgehaald. Avri raadt inwoners aan de nieuwe kalender goed te bekijken. In de nieuwe Avri-app zijn de ophaaldata altijd actueel.  

Tijdens feestdagen geen afvalinzameling en milieustraten gesloten

Op 1e en 2e kerstdag 2020 en nieuwjaarsdag 2021 zijn het kantoor, het Grondstoffenpark en de milieustraten de hele dag gesloten. Ook haalt Avri op deze dagen geen afval op. Op de afvalkalender staat wanneer dit wordt ingehaald. Op 24 en 31 december sluiten het kantoor, het Grondstoffenpark en de milieustraten om 15.00 uur. Het afval wordt 24 en 31 december wel opgehaald. Op 2 januari 2021 zijn de milieustraten weer open.

Meer weten over de nieuwe Avri-app?

Sinds september is de nieuwe Avri-app beschikbaar voor Apple en Android. Deze is gratis te downloaden in de appstores. Inwoners kunnen instellen dat zij herinneringen willen ontvangen. U krijgt dan een seintje wanneer het afval wordt opgehaald. In de digitale afvalkalender zijn de ophaaldata altijd actueel. Ook meldingen over afval en de openbare ruimte kunt u doorgegeven via de app.