Lettergrootte: - +

Afdrukken- A | A | A +

Digitale balie

Bouwplannen, inzage

Algemene informatie

Team: Vergunningen
Uitvoerende:Gemeente

Samenvatting

Om een omgevingsvergunning voor de activiteit 'bouwen' te krijgen moet u via het Omgevingsloket online een aanvraag indienen bij de gemeente. Deze aanvraag zal onder meer een bouwplan moeten bevatten. Hierin staat beschreven wat de bouw of verbouw inhoudt. Daarnaast is een schets van de bouw of verbouw, alsmede een situatieschets in veel gevallen geboden.

Beschrijving

De aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen liggen bij het Klant Contact Centrum (KCC), omgevingsloket ter inzage. Voor de aangevraagde omgevingsvergunningen heeft het slechts een informeel karakter. Tegen de aangevraagde omgevingsvergunningen kan dan ook geen bezwaarschrift worden ingediend.


De verleende
omgevingsvergunningen liggen ter inzage voor een periode van 6 weken, deze periode gaat in op de dag na verzending. In deze periode is het mogelijk om bezwaar te maken tegen de verleende vergunning.

Nadereinformatie

Omgevingsloket
Om u beter van dienst te zijn werkt het Omgevingsloket uitsluitend op afspraak tussen 10.00 en 12.30 uur. U kunt hen telefonisch bereiken of een afspraak maken tussen 8.30 en 12.30: (0344) 63 71 67 of per e-mail via: omgevingsloket@tiel.nl. Ook is het mogelijk om via het e-mailadres uw vragen te stellen.

Online aanvragen

U kunt onderstaand formulier openen door er op onderstaande link te klikken. Het formulier wordt in een extern venster geopend.

Contact

Team:
Vergunningen
Telefoon:
(0344) 63 71 67
Post:
Postbus 6325, 4000 HH TIEL
Bezoek:
Achterweg 2, 4001 MV TIEL

Vragen of opmerkingen