Bedrijventerreinen

In de gemeente Tiel zijn diverse bedrijventerreinen.

Bedrijvenpark Medel

Het bedrijvenpark Medel is het nieuwste bedrijventerrein in Tiel en volop in ontwikkeling. Dit moderne bedrijvenpark is een logistieke hotspot en biedt kavels van 2.000 m2 tot 20 hectare. Gelegen langs de A15 en het Amsterdam Rijnkanaal is de ligging perfect. Daarnaast is op het bedrijvenpark een containerterminal gevestigd waar u uw goederenvervoer over water kunt organiseren. Zoekt u een locatie? Kijk voor de mogelijkheden op dit mooie bedrijvenpark op de website van Medel.

Bedrijventerrein Kellen

Kellen is een modern bedrijventerrein met gemengde bedrijven. Het terrein is ruim 200 ha groot en huisvest ongeveer 300 bedrijven met in totaal 3.500 arbeidsplaatsen. Kellen heeft ruime planologische mogelijkheden met buitenopslag en ruime milieucategorieën. De industriehaven langs het Amsterdam-Rijnkanaal vervult een grote rol in de overslag van bulkgoederen, zoals zand en grind. Op Kellen zijn autobedrijven gevestigd van bijna alle gerenommeerde merken. Hierdoor is Kellen de ‘autoboulevard’ van de regio.

Bedrijventerrein Latenstein

Aan de oostzijde van Tiel ligt Latenstein. Op dit 30 hectare grote terrein zijn zo’n 100 bedrijven gevestigd met in totaal ongeveer 800 werknemers. Op Latenstein is het midden- en kleinbedrijf gevestigd met veelal een lange lokale historie. Latenstein bestaat gedeeltelijk uit een werklandschap met een diversiteit aan functies. Op Latenstein is perifere detailhandel geclusterd gericht op wonen met thema’s als ‘buitenleven’ en ‘in en om huis’.