Burgemeester en wethouders op bedrijfsbezoek bij Mettler-Toledo

11 okt 2022
Tiel telt talloze bedrijven om trots op te zijn. Van multinationals tot kleinschalige familiebedrijven. Een paar keer per jaar gaan de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris van Tiel op bedrijfsbezoek. Dit keer bezochten zij Mettler-Toledo, gevestigd op bedrijvenpark Kellen.

Hier ontvingen Wilfried van Boldrik (General Manager Benelux) en Bas ten Berge (Business Area Manager Laboratory Benelux) de collegeleden en leidden ze enthousiast rond.

Mettler-Toledo is gespecialiseerd in precieze weegtechnieken die in meer dan 100 landen worden ingezet bij laboratoria, productievestigingen en winkels. Zo zijn haar weegtechnieken te vinden in alle Jumbo’s binnen de Benelux. Van nectar in een mier tot de zuiverheid van water; de instrumenten van Mettler-Toledo detecteren, meten en wegen alles. Bij het bedrijf werken maar liefst 270 mensen. Wie affiniteit heeft met techniek heeft volop carrièremogelijkheden; van administratief medewerker tot verkoopmedewerker.

Mettler-Toledo heeft een grote verbinding met de inwoners, scholieren en bedrijven in Tiel. Bijvoorbeeld met Van der Valk-hotel; erg prettig om die om de hoek te hebben met zoveel internationale contacten die hier moeten overnachten. Het bedrijf is ook sponsor én supporter van SV TEC. Kortom, een bedrijf met wereldwijd succes én lokale betrokkenheid…een gouden combinatie.