Coronavirus

Op deze pagina leest u wat de laatste status is, wat u kunt doen of beter kunt laten en wat we hierover als gemeente Tiel hebben gemeld en afgesproken. We zorgen dat deze pagina aangepast is.

Wij gebruiken de informatie die landelijk beschikbaar is. Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of de website van de Rijksoverheid. Of bel naar het landelijke telefoonnummer 0800-1351.

Laatste nieuws

  • 26 april - Het kabinet heeft een openingsplan gepresenteerd. Lees er meer over.
  • 20 april - Het is nog altijd mogelijk gebruik te maken van de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). Lees meer over de regeling.
  • 16 april - Open brief burgemeester: Eindstreep corona in zicht, laatste loodjes wegen het zwaarst. Samen kunnen we ervoor zorgen dat die laatste loodjes iets lichter voelen. Want na die meters wacht ons een prachtige zomer! Lees de open brief van de burgemeester.
  • 13 april - Het kabinet heeft een openingsplan gemaakt. Het veilig openen van de samenleving gaat stap voor stap. Dit kan alleen als er minder mensen met corona in het ziekenhuis worden opgenomen. Het is ook belangrijk dat iedereen zich aan de basisregels houdt. Handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten voorkomt besmettingen. Zo kan er sneller meer. Lees het hele bericht over het openingsplan.