Doe mee aan de landelijke opschoonweek

17 mrt 2021
Elk jaar zijn in Tiel zo’n duizend vrijwilligers actief om zwerfafval op te ruimen. Toch hebben we tijdens de coronacrisis onze straten weer vervuild zien raken met gebruikte mondkapjes en ander afval. Helpt u ook mee tijdens de landelijke opschoonweek van 20 tot en met 27 maart?

Samen gaan we zorgen dat onze stad en dorpen er weer tiptop bij komen te liggen. Op deze manier worden we weer verliefd op onze buurt. En het levert u ook nog eens FlipPas-punten op.

Tielse Opschoonweek

Stichting Tiel Tip Top roept alle inwoners op om tijdens én na de Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart met een vuilniszak een ommetje te maken in de eigen buurt. Doe dit bijvoorbeeld met een huisgenoot of met het eigen gezin. Want u houdt zich natuurlijk wel aan de coronamaatregelen.  

Wilt u meedoen? Tiel Tip Top heeft een gratis opschoonpakket met handschoenen en vuilniszakken voor u. U kunt dit pakket aanvragen op www.tieltiptop.nl.

Lever de volle vuilniszakken in op de Waalkade

De zakken met verzameld zwerfafval kunt u op zaterdag 27 maart inleveren. Dat kan tussen 13.00 en 16.00 uur op de Waalkade, ter hoogte van Veerweg 2. Vrijwilligers van Tiel Tip Top hebben hier op deze middag een speciaal coronaproof inzamelpunt ingericht.

Zwerfafval inleveren is FlipPas-punten sparen

Voor iedere volle zak zwerfafval krijgt u bij inlevering 150 punten (€ 1,50) op uw FlipPas. Een waardering voor uw inzet! Tiel Tip Top, Hart van Tiel en de gemeente hebben budget om maar liefst 1000 ingezamelde zakken te waarderen met FlipPas-punten.

Maak kans op Tiel Tip Top tompouces

Tielse opruimers die op sociale media een leuke actiefoto delen met #TielTipTop kunnen elke week een doos met heerlijke Tiel Tip Top tompouces winnen. In de opschoonweek heeft de stichting extra gebakjes klaar staan. Dus pak uw smartphone en laat zien dat u meedoet aan een schoner en socialer Tiel.