Fietsen en bromfietsen gevonden of verloren

Als u een (brom)fiets vindt, moet u hiervan melding maken bij de gemeente. Bent u uw fiets of bromfiets kwijt, dan kunt u op bepaalde dagen en tijden bij de gemeente terecht om te kijken of hij is gevonden.

Als uw (brom)fiets gestolen is dan kunt u aangifte doen bij de politie. Kijkt u voor meer informatie op de site van de politie.

Op het moment dat u een (brom)fiets vindt, kunt u de gemeentelijke Bel & Herstellijn bellen, telefoonnummer (0344) 63 75 55 of dit online melden. 

Online melden

 

 

 

 

 

 

De gevonden (brom)fietsen worden geregistreerd en opgeslagen bij de Avri, Industrieweg 4-6 in Tiel. Elke eerste zaterdag van de maand is er van 10.00 tot 11.00 uur een kijkdag op de werf. U kunt met uw bewijs van aangifte van de politie kijken of uw(brom)fiets er tussen staat. Staat de (brom)fiets er niet tussen, dan kunt een gevonden (brom)fiets, die langer dan 3 maanden is opgeslagen, kopen. U heeft dan naast de aangifte ook een geldig legitimatiebewijs nodig. U krijgt uw fiets terug voor een bedrag van € 25,00. Betaling kan uitsluitend contant.

Verkeerd gestalde, kapotte en verlaten fietsen krijgen een label. Staat een fiets met label er later nog, dan verwijdert Avri Toezicht en Handhaving deze fiets. Bij fietsen die buiten de fietsenstalling staan, is dat na 4 uur. Bij wrakken is dat na twee dagen en bij weesfietsen na drie weken. De verwijderde fietsen worden  naar de Avri-werf gebracht.