Flink besparen met LED lampen

24 jan 2019
Op maandagavond 4 februari om 19.30 uur is er een voorlichtingsavond over energiebesparing met LED verlichting. In deze dure periode is het fijn om te weten dat je kan bezuinigen op verlichting. Een LED lamp hoeft namelijk helemaal niet veel te kosten. Bovendien kan je tegenwoordig met LED ook heel eenvoudig een gezellige sfeer in huis creëren.

Vragen over LED verlichting

Tijdens de voorlichtingsavond beantwoordt ingenieur Jeroen van Agt uit Eindhoven alle vragen over LED verlichting. Om te besparen moet je namelijk wel de goede LED lampen kopen. Een verkeerde keus kan bovendien duur uitpakken.

OliNo Duurzame Energie

Jeroen van Agt is oprichter van de onafhankelijke organisatie OliNo. Zij hebben in de afgelopen jaren duizenden energiezuinige lampen getest voor bedrijven als Philips. Zij weten alles over de soort lampen die er zijn. Ook weet Jeroen aan welke kosten je moet denken en hoeveel je kan besparen. Hij gaat uitgebreid in op het creëren van sfeer. Dat is namelijk heel eenvoudig omdat je LED lampen ook kunt dimmen.

Meedoen?

  • De Energiecoöperatie Fruitstad Energie uit Tiel organiseert deze avond in samenwerking met Het Nieuwe Wonen Rivierenland.
  • De voorlichtingsavond is op maandag 4 februari in Wijkcentrum Het Oosthonk (adres: Meeslaan 2a, Tiel). De avond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: www.fruitstadenergie.nl