Flipje-boekjes en een brief van de burgemeester voor bewoners verzorgingshuizen

7 dec 2020
Naomi is één van de Tielse kinderen die weleens in de huid van Flipje kruipt. Haar opa woont in het Vrijthof en heeft het niet makkelijk. Om haar opa op te vrolijken, vroeg Naomi aan burgemeester Beenakker of zij haar opa het nieuwste Flipje-boekje mocht brengen met een aardige brief van de burgemeester erbij. Dat vond de burgemeester een geweldig idee.

Want in deze tijd is aandacht voor elkaar heel belangrijk. Voor Naomi’s opa én voor alle bewoners in verzorgingshuizen.

Burgemeester Beenakker vroeg Naomi of zij bij alle Tielse verzorgingstehuizen langs wilde gaan om boekjes te bezorgen. Voor in de leeshoeken en voor op de koffietafels. Want wie wordt er nu niet vrolijk van Flipje? Dat wilde zij en zo kwam een mooie samenwerking tot stand.

De burgemeester regelde de boekjes en deed er een brief in voor de bewoners. Hiermee ging Naomi vrijdag 4 december op pad. In zijn brief schreef hij onder andere: “Dit boekje is bedoeld om u een hart onder de riem te steken in deze moeilijke coronatijd. Ik kan me goed voorstellen dat een beetje vrolijke afleiding welkom is. Hopelijk brengt dit boekje u dat. Houd de moed erin, want ook deze lastig periode gaat voorbij. Ik wens u veel leesplezier, sterkte en gezondheid!”