Gezocht: buurtbemiddelaars

8 jul 2021
Buurtbemiddeling ElkWelzijn is op zoek naar vrijwilligers die het team komen versterken in Tiel. Kunt u goed luisteren? Bent u makkelijk in de omgang? Kunt u in een conflict onpartijdig blijven? En zoekt u boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoekt ElkWelzijn u!

Buurtbemiddelaars helpen buren te zoeken naar een oplossing die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is. Zij doen dat in een bemiddelingsgesprek, waarin twee bemiddelaars samen met de beide buren om de tafel gaan zitten.

Boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk

Het gaat om boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk. Het kost gemiddeld enkele, zelf te plannen (avond)uren per maand. Vrijwilligers krijgen een uitgebreide training in het voeren van bemiddelingsgesprekken. Daarnaast is er geregeld een bijeenkomst met collega-bemiddelaars om ervaringen uit te wisselen en krijgt u begeleiding van een coördinator.

Buurtbemiddelaar iets voor u?

Wilt u een steentje bijdragen aan de leefbaarheid van Tiel? Stuur een mail naar buurtbemiddeling@elkwelzijn.nl met uw gegevens. Dan neemt de coördinator contact op. Meer weten over buurtbemiddeling? Bel dan met: 0345 - 225 000 of kijk op www.elkwelzijn.nl/Buurtbemiddeling