Help mee tijdens NLdoet

10 jan 2023
Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart weer NLdoet; de grootse vrijwilligersactie van Nederland. Ook in de gemeente Tiel zijn er veel sociale initiatieven waar vrijwilligers actief zijn.

Mozaïek Welzijn helpt vrijwilligersorganisaties/verenigingen om te kijken of ze in aanmerking komen, denken mee over activiteiten en helpen bij het aanvragen van de financiële bijdrage.

Financiële bijdrage

Van 1 november 2022 tot 31 januari 2023 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor een NLdoet 2023 activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,-. Voor het budget geldt: op = op!

Vrijwilligerswerk iets voor u?

Nog geen vrijwilliger? Dan kunt u tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Doe mee

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wilt u een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heeft u een andere leuke activiteit? Meld deze aan via www.nldoet.nl en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke activiteit op de website en meld u aan. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Abdelmalik Boudehan, Wijkcoach Mozaïek 06 23 40 37 42 of a.boudehan@mozaiekwelzijn.nl.