Evenement aanmelden vóór 15 november

Wilt u in 2019 binnen de gemeente Tiel een evenement organiseren? Meld dan vóór 15 november 2018 uw evenement aan. Dan wordt dit evenement geplaatst op de evenementenkalender. Het evenementenjaar 2019 loopt van 1 april 2019 t/m 31 maart 2020.

De voorbereiding van evenementen waaraan bepaalde risico's zijn verbonden kost veel tijd. Bovendien moet er tijdens zo'n evenement extra politie, gemeentelijk-, geneeskundig- en brandweerpersoneel worden ingezet. Door aan het begin van het jaar een evenementenkalender samen te stellen, zijn niet alleen alle disciplines, maar ook omwonenden tijdig op de hoogte.

Aanmelden

Aanmelden doet u met het 'meldingsformulier evenementenkalender' (pdf, 47 kB) dat u kunt downloaden. Dit formulier is ook verkrijgbaar bij team Publiekszaken op het stadhuis, Achterweg 2.

Voorafgaand aan de definitieve vaststelling ligt de evenementenkalender ter inzage zodat iedereen de mogelijkheid krijgt te reageren.

Meer informatie

Voor meer informatie of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Lindner, evenementencoördinator, telefoon: (0344) 63 72 53 of mail naar jlindner@tiel.nl.