Tiel doet mee aan Coming Out Day

regenboogvlag

In Tiel telt iedereen mee. Daarom doet de gemeente mee aan de Coming Out Day op 11 oktober 2018. “Het is nodig aandacht te blijven vragen voor de acceptatie en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender en intersekse personen (LHBTI). Want dat gaat niet automatisch,” aldus Ben Brink, wethouder integratie en inclusiebeleid.

Programma Coming Out Day donderdag 11 oktober 2018

• 09.00 uur Burgemeester Beenakker hijst de regenboogvlag bij het stadhuis
  • 09.30 uur Wethouder Ben Brink hijst de regenboogvlag bij het ROC aan de Bachstraat
  • 10.00 uur Wethouder Frank Groen hijst de regenboogvlag bij RSG Lingecollege aan de Heiligestraat
  • 10.30 uur Wethouder Carla Kreuk hijst de regenboogvlag bij RSG Lingecollege aan de Teisterbantlaan
  • 11.30 uur Wethouder Marcel Melissen onthult de regenboogvlag bij het ROC Rivor, locatie Voor de Kijkuit

17.00  - 18.00 uur Regenboogbijeenkomst in Zinder

• Welkom door Ben Brink, wethouder integratie en inclusiebeleid
  • Pauline Seebregts (verhalenverteller) vertelt over de coming out van een transgender
  • Napraten en gelegenheid tot het bekijken van de expositie ‘Coming Out’ van leden van de Zinder Schildersgroep en expositie over de historie van homoseksualiteit in de Betuwe. Daarnaast is er een regenboog-boekenpresentatie.

Iedereen is van harte welkom bij deze regenboogbijeenkomst. De toegang is gratis.