Tiel onderzoekt parkeren binnenstad

parkeren

Het parkeren in de Tielse binnenstad veranderde vorig jaar nogal. De parkeergarage ging open en in de avonduren is betaald parkeren ingevoerd. Ook zijn er kraskaarten voor het bezoek van de bewoners van de binnenstad. In een vragenlijst op internet vragen we wat inwoners, ondernemers, werknemers en bezoekers vinden van het parkeren in de binnenstad. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek bekijken we of we het parkeren kunnen aanpassen.

Op https://enquete.toponderzoek.com/tiel staat een vragenlijst. De vragenlijst is tot en met zondag 23 december beschikbaar.  

Geen computer? Toch meedoen?

Ook mensen die geen computer of internet hebben kunnen meedoen aan het parkeeronderzoek. Zij kunnen bellen met 085 48 60 103. Hiervoor betalen zij de normale belkosten.

Vergunninghouders, ondernemers en bewoners

Bewoners, ondernemers en werknemers met een parkeervergunning voor de binnenstad ontvangen uiterlijk deze week een brief over het parkeeronderzoek. Zij hebben toegang tot de vragenlijst met een persoonlijke inlogcode.

Straatinterviews

Op 1, 8 en 16 december lopen er ook enquĂȘteurs in de binnenstad. Zij vragen bezoekers naar hun ervaringen met het parkeren.

Pagina opties