Vervolggesprek op weg naar nieuwe coalitie Tiel

Donderdag 12 april om 19.30 uur is er een vervolggesprek over de vorming van een nieuwe coalitie in de gemeente Tiel. In dit overleg geeft de PvdB een terugkoppeling van de gesprekken die deze partij gevoerd heeft in de eerste ronde en geeft zij aan hoe zij het vervolgproces gaat inrichten.

Ook wordt in het gesprek geïnventariseerd of het mogelijk is om een gezamenlijke raadsagenda op te stellen. Een raadsagenda is een agenda met onderwerpen waar raadsbreed overeenstemming over is om deze de komende raadsperiode gezamenlijk op te pakken.

De bijeenkomst is in de raadzaal, ingang Ambtmansstraat 13. Belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt het gesprek ook live volgen via de website.

Het gesprek van donderdag 12 april staat onder technisch voorzitterschap van burgemeester Hans Beenakker. In het vervolgproces van coalitieonderhandelingen is de burgemeester geen voorzitter.