Vreedzame protestwandeling met gele hesjes

Zaterdag 8 december 2018 organiseert een inwoner van Tiel een vreedzame protestwandeling met gele hesjes. De protestwandeling duurt van 11.30 uur tot uiterlijk 14.00 uur.

In goed overleg is de volgende route tot stand gekomen: Waalkade (vertrekpunt), Havenkade, Santwijckse Poort, Oliemolenwal, Kalverbos, Binnenmolenstraat, Achterweg, 1e Bleekveldstraat, Koninginnestraat, Westluidensestraat, Waalstraat, Waalkade (eindpunt).

Kennisgeving ingediend

De organisator heeft een kennisgeving ingediend bij de burgemeester. In overleg met de politie heeft de burgemeester besloten de protestwandeling toe te staan. Wel moet de organisator zich houden aan een aantal voorschriften op het gebied van verkeersveiligheid en openbare orde.