Landelijke Opschoondag en Waaljutten

10 mrt 2023
Op zaterdag 18 maart gaat Tiel Tip Top tijdens de Landelijke Opschoondag weer Waaljutten langs de oevers van de Waal. Komt u ook?

Om 10:00 uur staat de speciale evenementenwagen op de Waalkade (Veerweg 2) in Tiel. Samen zorgen voor schone rivieren zonder plastics en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Dus zet een kruisje in uw agenda en doe mee!

Komt u ook in actie?

Zaterdag 18 maart is alweer de 21ste Landelijke Opschoondag! Steekt u samen met vrienden, familie, buren of collega’s de handen ook uit de mouwen? Dan komen wij graag in contact met u! Stichting Tiel Tip Top helpt vrijwilligers met opruimgereedschappen, het afvoeren van het verzamelde zwerfafval en allerlei voorzieningen die het leuk maken om met elkaar bezig te zijn met zwerfafval. Vanaf kringloopwinkel 2Switch bieden we gratis groene vuilniszakken aan en via de website kunt u een ophaalverzoek doen voor het verzamelde zwerfafval.

Social Club Tiel

In maart start Tiel Tip Top weer met Social Club Tiel. Elke maand zijn er groepsacties waarbij deelnemers een gebied met zwerfafval onder handen nemen. Na afloop is er altijd een gezellige nazit en hebben deelnemers de tijd om elkaar beter te leren kennen. Zo maken we Tiel schoner en kunt u gemakkelijk nieuwe contacten maken in uw eigen omgeving.

Kijk voor meer informatie op de website van Tiel Tip Top.