Mondkapje verplicht in publieke ruimte gemeentehuis

Brengt u een bezoek aan het gemeentehuis in Tiel? Dan is het verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Wij verzoeken u zelf een mondkapje mee te brengen.

Indien u weigert een mondkapje te dragen, kunt u het gemeentehuis helaas niet bezoeken. Het dragen van een mondkapje vinden wij belangrijk om besmetting van u en onze medewerkers te voorkomen. Wij gaan ervan uit dat u hieraan meewerkt. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Nieuwe maatregelen

Het besluit om een mondkapje te verplichten is genomen na de bekendmaking van nieuwe, strengere coronaregels door het kabinet. Mondkapjes dragen is een dringend advies van de landelijke overheid en als gemeente Tiel volgen wij de landelijke richtlijn. Onder andere om de gezondheid van medewerkers die onderdeel zijn van de cruciale functies bij de gemeente, zo veel mogelijk te beschermen.

Dienstverlening alleen nog op afspraak

Vanwege het coronavirus werken wij alleen nog op afspraak. Er is dus geen vrije inloop meer. Het maken van een afspraak kan telefonisch via (0344) 637 111 of u maakt online een afspraak. Is het niet noodzakelijk om naar het stadhuis te komen? Stel uw bezoek dan uit.