Mondkapjes voor inwoners met minimum inkomen

26 nov 2020
Mondkapjes zijn voor mensen met een minimum inkomen duur. Inwoners met een minimum inkomen kunnen gratis mondkapjes ophalen als zij hierover een brief hebben ontvangen.

Mondkapjes Vanaf 1 december 2020 zijn niet-medische mondkapjes verplicht in openbare ruimtes zoals het stadhuis en de winkels.

Dynamiek/Mozaïek, VluchtelingenWerk, Kringloopwinkel 2Switch, Werkzaak Rivierenland en gemeente Tiel werken samen om mondkapjes te geven aan inwoners met een minimum inkomen. Inwoners met een minimum inkomen ontvingen een brief waarin staat hoe zij gratis 2 herbruikbare mondkapjes kunnen krijgen. Dit zijn mensen die bekend zijn bij Werkzaak en gemeente.

Mondkapjes ophalen

Vanaf 27 november tot en met 10 december 2020 kunnen inwoners die de brief hebben ontvangen, mondkapjes ophalen. Dit kan bij de servicebalie van 2Switch aan de Spoorstraat in Tiel. De servicebalie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur. Na inleveren van het strookje onderaan de brief krijgt u de mondkapjes.

Veel inwoners van Tiel hebben geluisterd naar de vraag om herbruikbare mondkapjes te maken en/of te geven. Dat is echt heel fijn, de organisatie wil deze mensen daarvoor bij deze bedanken!