Op achtergrond koor in rood en wit. Oudere mensen in rolstoel luisteren op de rug gezien, behalve wethouder Dijkstra, hij luister met bewoner verzorgingstehuis mee

Muzikale nieuwjaarsgroet (met video)

12 januari 2024
Nieuws

Bij de start van het nieuwe jaar is er in Tiel altijd bijzondere aandacht voor ouderen in verzorgingshuizen. Zij krijgen een ‘muzikale nieuwjaarsgroet’ aangeboden door de gemeente Tiel. Een gezellig samenzijn met een mooi optreden van een Tiels koor of een orkest.

Traditioneel viel deze groet samen met de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Omdat het voor mensen in verpleeghuizen moeilijk was daar naartoe te komen, gingen bestuurders naar hen toe om de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. 

De nieuwjaarsreceptie is in Tiel al lang geschrapt maar deze traditie is gebleven. De wethouders Groen, Dijkstra en locoburgemeester Kreuk waren woensdag op bezoek bij de zorgcentra Lingewaarde, Westlede en Walstede. De optredens zijn verzorgd door respectievelijk TVO dameskoor, Fruitig Geflipt en orkest Accordeonette. De bewoners genoten volop.

Het bezoek aan Vrijthof van wethouder Dave Verbeek met het Tiels Mannenkoor is om persoonlijke omstandigheden deze keer helaas afgelast.

Bekijk hieronder een korte video van de nieuwjaarsgroet. 

Muzikale nieuwjaarsgroet 2024
By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.