Niet gebruikte bezoekerskraskaarten omzetten naar waarde

26 aug 2021
Woont u in een vergunningsgebied parkeren of in een gebied met betaald parkeren? En heeft u nog niet gebruikte bezoekerskraskaarten in huis? Laat de waarde van deze kaarten dan op de digitale bezoekersregeling zetten. U heeft hiervoor de tijd van 1 september tot 1 december 2021. Vanaf 1 september zijn de kraskaarten niet meer te gebruiken. Met de digitale bezoekersregeling kan uw bezoek nog steeds voor een lager tarief parkeren.

Eerder dit jaar voerden we het E-loket parkeren in. Parkeervergunningen zijn sinds maart van dit jaar digitaal. Ook de parkeerregeling voor bezoekers van bewoners in de vergunninggebieden en gebieden is vanaf die tijd digitaal geworden. Bezoekerskraskaarten zijn niet meer te koop en vanaf 1 september niet meer te gebruiken. Bewoners die nog ongebruikte kraskaarten hebben, kunnen de waarde hiervan op hun digitale bezoekersregeling laten zetten.  

Wilt u de waarde van de niet gebruikte kraskaarten op de digitale bezoekersregeling laten zetten?

Als u de waarde van uw niet gebruikte kraskaarten op de digitale bezoekersregeling wilt laten zetten, dan kunt u het volgende doen:  

  • Stuur de niet gebruikte bezoekerskraskaarten naar: Gemeente Tiel, Antwoordnummer 304, 4000 VB Tiel, ter attentie van R. van der Weerd. (Een postzegel plakken is niet nodig.) Voeg uw naam, adres en telefoonnummer toe. Deze gegevens hebben we nodig om uw verzoek te behandelen en contact met u op te nemen als iets niet duidelijk is.

OF

  • Maak een afspraak met het parkeerloket via 0344 - 637 111. Tijdens de afspraak zetten we dan de waarde van de niet gebruikte kraskaarten op uw digitale bezoekersregeling.

LET OP: alleen als u woont in een vergunninggebied of gebied met betaald parkeren kunt u de bezoekersregeling gebruiken.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over omzetten van de waarde van kraskaarten naar de digitale bezoekersregeling neem dan contact met ons op via het algemene nummer, 0344 - 637 111. Of kijk op www.tiel.nl/parkeertarieven.