Online ruimte-atelier op 14 januari

21 dec 2020
Er is ruimte nodig voor het duurzaam opwekken van energie met windmolens en zonnevelden. Dat betekent dat ons landschap in de komende jaren enorm gaat veranderen. Het kan een onderwerp zijn wat u nu nog niet zo belangrijk vindt. Maar omdat het wél om uw omgeving gaat, willen wij heel graag horen wat u hiervan vindt.

We gaan steeds meer windmolens en zonnevelden tegenkomen in Rivierenland. Samen met andere gemeenten en partners in de regio denken we daar nu over na. Waar zou het kunnen? Waar kan het niet? 

Hoe praat u mee?

  • Doe mee aan de online bijeenkomst (het ruimte-atelier)  op donderdagavond 14 januari . Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op: https://www.resrivierenland.nl/aanmelden
  • Laat uw stem horen in de online enquête. Via info@resrivierenland.nl  kunt u aangeven dat u deze enquête in januari wilt ontvangen.   
  • Help ons mee door dit bericht met vijf mensen in uw omgeving te delen: wij zijn erg op zoek naar de mening van jongeren en van mensen die zich nu nog helemaal niet bezighouden met dit onderwerp.

Meer informatie?