Opening Energieloket Tiel op 18 september

9 sep 2020
Op vrijdag 18 september is de feestelijke opening van het energieloket. Tussen 14:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom in de stadhuistuin om kennis te maken met het energieloket.

Wethouder Frank Groen is enthousiast over de opening van Energieloket Tiel: ”Ik merk dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om energiebesparing of energie-opwekken. Ook zijn er steeds meer aanbieders die hun diensten op dat gebied aanbieden. Dat is een goede zaak natuurlijk. En daarom is het belangrijk dat onze inwoners onafhankelijk advies kunnen krijgen voor ze tot actie overgaan. We hebben al jarenlang een regionaal online Energieloket Rivierenland.  En vanaf vrijdag 18 september hebben we een energieloket dichtbij. Kom gerust eens langs en ontdek dat je ook redelijk eenvoudig en met weinig kosten al maatregelen kunt nemen om te besparen op je energieverbruik.” 

Een energiebesparend cadeautje voor iedere bezoeker

In de tuin van het stadhuis geven de energiecoaches u graag advies over energiebesparing bij u thuis. Of wilt u meer weten over  financieringen en subsidies? De experts staan voor u klaar. Voor iedere bezoeker is er een handig cadeautje waarmee u thuis direct energie kunt besparen. En neem gerust uw kinderen mee: terwijl u rondkijkt en informatie verzamelt, lusten zij vast een ijsje!

Welkom op Energieloket Tiel

U vindt het Energieloket Tiel in de hal van het stadhuis, Achterweg 2, Tiel. Iedere vrijdagmiddag van 13:00 – 16:30 uur is er een inloopspreekuur. Kijk op www.EnergieloketTiel.nl of bel met 0345 504 012 voor meer informatie.

Corona maatregelen

De opening van het Energieloket is in de tuin van het stadhuis. Daar is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. Heeft u klachten? Of is een huisgenoot benauwd en/of heeft een huisgenoot koorts? Kom dan niet naar de opening. We zien u later dan graag een keer op het inloopspreekuur van het Energieloket!