Laatste nieuws

Steunbetuiging UNESCO-nominatie Nieuwe Hollandse Waterlinie

Regionale bestuurders van gemeenten, waterschappen en grote eigenaren zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst op 20 april 2017 hun steunbetuiging voor de Unesco nominatie aan de Liniecommissie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie overhandigd. De ondertekening en aanbieding van de steunbetuiging vond plaats op Fort Voordorp in Groenekan. De ondertekening is een belangrijke stap op weg naar de UNESCO Werelderfgoedstatus van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW) als uitbreiding van het sinds 1996 bestaande WerelderfgoedStelling van Amsterdam (SvA).

Lees verder

Zinder naam cultuurcentrum Westluidense Poort

De naam van het nieuwe cultuurcentrum bij de Westluidense Poort is bekend: Zinder. Onder deze naam gaan de culturele organisaties die samen in het nieuwe gebouw komen, zich vanaf nu profileren en in de markt zetten. Dinsdag 18 april hebben wethouder Marcel Melissen en Ruud van Zuilen, directeur Agnietenhof en kwartiermaker van de nieuwe cultuurorganisatie, de naam bekend gemaakt tijdens het wekelijkse persgesprek.

Lees verder

Strengere handhaving fietsen op stations en binnenstad

Verkeerd gestalde, kapotte en verlaten fietsen in de binnenstad en op de stations in Tiel zorgen voor een rommelige omgeving en zijn voor veel mensen een ergernis. Avri Toezicht en Handhaving verwijdert daarom in opdracht van de gemeente Tiel verlaten en/of kapotte fietsen en fietsen die buiten de fietsenstalling staan. Zo werken we met elkaar aan een schoon, heel en veilig Tiel. Er is wel wat veranderd: fietsen, die buiten de fietsenstalling staan, worden vanaf nu al na 4 uur verwijderd (dit was na 24 uur).

Lees verder

Stadhuis gesloten in april en mei

Vanwege de feestdagen en vrije dagen is het stadhuis op een aantal dagen in april en mei gesloten. Dit zijn alle gemeentelijke teams, het WWZ loket (WMO), Werkzaak Rivierenland, UWV en de Zaak van de Stad.

Lees verder

Gemeente Tiel

De gemeente Tiel werkt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen. Digitaal kunt u voor een aantal producten ook een afspraak maken via www.tiel.nl/afspraken.

Bezoekadres

Achterweg 2, 4001 MV Tiel
Postbus 6325, 4000 HH Tiel

Openingstijden

Routebeschrijving

Telefonisch contact

(0344) 63 71 11

FairtradeTiel