Laatste nieuws

Corry van Rhee-Oud Ammerveld dient ontslag in als wethouder Tiel

Wethouder Corry van Rhee-Oud Ammerveld heeft haar ontslag ingediend als wethouder van de gemeente Tiel. Op grond van de gemeentewet gaat het ontslag uiterlijk 19 juni aanstaande in of zoveel eerder als een opvolger is benoemd. Met ingang van 19 juni is Van Rhee-Oud Ammerveld benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente West Maas en Waal.

Lees verder

Voorbereiding op rioolvervanging straten Rauwenhof

In de wijk Rauwenhof gaat de gemeente volgend jaar in meerdere straten het riool vervangen. Eerder dit jaar was er een inloopavond hierover in de buurt. Ter voorbereiding op de rioolvervanging doet adviesbureau MWH B.V. eind mei/begin juni bodemonderzoek. Het onderzoek duurt enkele dagen. De wegen zijn niet afgesloten.

Lees verder

Gewijzigde openingstijden stadhuiscampus

Vanwege de aankomende feestdagen zijn de gemeentelijke teams, het WWZ loket (WMO), Werkzaak Rivierenland, UWV en de Zaak van de Stad op onderstaande dagen gesloten:

Lees verder

Gemeente Tiel

De gemeente Tiel werkt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen. Digitaal kunt u voor een aantal producten ook een afspraak maken via www.tiel.nl/afspraken.

Bezoekadres

Achterweg 2, 4001 MV Tiel
Postbus 6325, 4000 HH Tiel

Openingstijden

Routebeschrijving

Telefonisch contact

(0344) 63 71 11

FairtradeTiel