Laatste nieuws

Spiegelgroep zoekt nieuwe leden

Vier keer per jaar gaan 25 Tielenaren het gesprek aan met de burgemeester en ambtenaren van de gemeente. Hoe zien zij de gemeente, wat merken ze van projecten en beleid? Samen kiezen ze altijd een thema of een specifieke situatie. Zoals het bruggetje bij de Hof van Walburg, veiligheid in Tiel of het vervangen van bomen door wijkbewoners De gemeente krijgt tijdens de gesprekken een spiegel voorgehouden. Vandaar de naam spiegelgroep. Een deelnemer: “Wij kijken echt anders naar wat de gemeente doet.”

Lees verder

Stand van zaken project Westluidense Poort – maart 2017

Hoe staat het met de bouw van het cultuurgebouw? Wat gebeurt er in de openbare ruimte? Is al bekend wanneer de parkeergarage open gaat? De antwoorden op deze vragen leest u in dit bericht.

Lees verder

Open dag opgraving Medel

Altijd al willen weten wat archeologen doen? Oog in oog staan met echte Romeinen? Ontdekken wat er in een grafheuvel zit? Dit en nog veel meer is er te doen en te bekijken tijdens de open dag van de archeologische opgraving op Bedrijvenpark Medel op zaterdag 8 april van 11 tot 16 uur. Voor alle leeftijden is er wat te beleven. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren aan de Prinsenhof. Route staat ter plaatse aangegeven.

Lees verder

Gratis compost op zaterdag 25 maart

Zaterdag 25 maart is het landelijke compostdag. Inwoners van de gemeente Tiel kunnen dan tussen 8.30 en 12.00 uur gratis zakken compost afhalen bij Avri, Industrieweg 4-6 (voormalig gemeentewerf). Per voertuig kunt u maximaal 2 compostzakken van 10 kilo meenemen. Iedere inwoner van de gemeente Tiel kan één keer gebruik maken van deze actie. We hebben 1800 zakken in voorraad. Wees er op tijd bij, want op is op!

Lees verder

Bewoners actief op Nationale Opschoondag

Op zaterdag 25 maart gaan tientallen bewoners van Tiel aan de slag met het opruimen van de stad en de dorpen. In verschillende buurten zijn initiatieven waaraan mensen kunnen deelnemen. Dat zijn in elk geval de Bloemenbuurt, de Kranshof, de stationsbuurt, Rauwenhof en het buitengebied bij Zennewijnen. Daarnaast houdt IVN West-Betuwe een opschoonactie langs de Waalkade.

Lees verder

Gemeente Tiel

De gemeente Tiel werkt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen. Digitaal kunt u voor een aantal producten ook een afspraak maken via www.tiel.nl/afspraken.

Bezoekadres

Achterweg 2, 4001 MV Tiel
Postbus 6325, 4000 HH Tiel

Openingstijden

Routebeschrijving

Telefonisch contact

(0344) 63 71 11