Rioolvervanging Nieuweweg en Adamsweg

Het rioolstelsel in de Nieuweweg en een deel van de Adamshof is toe aan groot onderhoud. Daarom vervangen wij de betonbuizen en de huisaansluitingen. De verhardingen zijn nog niet aan groot onderhoud toe en worden weer teruggebracht op basis van de huidige inrichting. Op voorhand zijn de kabels & leidingen al door de nutsbedrijven aangepast in de zomer van 2019. Op de ontwerptekeningen ziet u waar wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.

Planning

Wij gaan de ontwerptekeningen nu verder uitwerken naar een technisch ontwerp. Ook gaan wij op zoek naar een aannemer die het werk gaat uitvoeren. Voor de start van het werk organiseren wij nog een inloopbijeenkomst. Daarin is onder andere informatie over de planning van de werkzaamheden en informatie over de bereikbaarheid. Een gedetailleerde planning van de werkzaamheden is nog niet bekend. Naar verwachting starten de werkzaamheden rond de zomer van 2020. Zodra de planning bekend is, ontvangen de bewoners informatie hierover.

Communicatie

In het voorjaar van 2020 organiseren wij een eerste inloopbijeenkomst. U krijgt hiervoor een uitnodiging. Hier kunt u vragen stellen over de ontwerptekeningen aan de gemeente.

Meer weten?

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. Klein Obbink van team Werkvoorbereiding & Uitvoering. Zij is bereikbaar via e-mail op jkleinobbink@tiel.nl of op telefoonnummer 0344-637 537.

Documenten:

Ontwerptekeningen project rioolvervanging Nieuweweg en Adamshof d.d. januari 2020