Slotcafé Omgevingsvisie voorlopig uitgesteld

29 juni 2023
Nieuws

Het Slotcafé van de Omgevingsvisie is uitgesteld. Deze zou oorspronkelijk op 6 juli plaatsvinden. Om iedereen de mogelijkheid te geven aan te sluiten, komt er een nieuwe datum na de zomerperiode. Zodra de nieuwe datum bekend is, plaatsen wij deze op de website.

We hebben zowel aanmeldingen ontvangen als verzoeken om de bijeenkomst te verplaatsen naar na de zomervakantieperiode. Om iedereen de mogelijkheid te geven aan te sluiten, is besloten de geplande bijeenkomst van 6 juli 2023 niet door te laten gaan. We verplaatsen het slotcafé naar een ander moment of we bedenken een andere manier om u opnieuw te consulteren. Het belang van uw inbreng blijft immers groot.

Het Slotcafé is voorlopig de laatste bijeenkomst rondom de Omgevingsvisie. De Omgevingsvisie geeft aan in welke richting de gemeente zich wil ontwikkelen de komende twintig jaar.

In drie VisieCafés zijn in april al drie momenten geweest waarbij inwoners in gesprek konden gaan over belangrijke onderwerpen. Tijdens het Slotcafé blikken we met u terug op de afgelopen maanden. Daarbovenop gaan we met u aan de slag om keuzes te maken:

  • Wat vinden we het belangrijkst?
  • Welke ontwikkelingen willen we in Tiel zien richting 2040?
  • En welke vooral niet? 

Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwe aankondiging.