Speelplek bij De Kuiperij nu in beheer van bewoners

11 jul 2022
Woensdag 29 juni droeg wethouder Frank Groen de speelplek bij De Kuiperij over aan bewoners. Een groepje van vier enthousiaste dames beheert en onderhoudt nu deze speelplek.

Er zijn nu 23 speelplekken in de gemeente overgenomen door bewoners.

Lang gewacht

De bewoners van De Kuiperij moesten lang wachten op de overdracht. In februari 2021 ontstond er contact met een groepje enthousiaste bewoners over hun speelplek bij De Kuiperij. Vorige zomer werd de speelplek al aangepast. Maar door corona stelden we de officiële overdracht uit.  Precies op tijd voor de zomervakantie gebeurde de overdracht nu eindelijk toch.

Tiel Speelt

Stichting Tiel Speelt helpt de speeltuinwerkgroep met het beheer en onderhoud van de speelplek. Die hulp bestaat uit adviezen, goede voorbeelden en budget. En Tiel Speelt brengt speeltuinwerkgroepen met elkaar in contact.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Tiel Speelt? Of wilt u zelf een speeltuin in uw wijk overnemen? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw Annika Maan. U bereikt haar op telefoonnummer  0344 - 637 313 of via amaan@tiel.nl. Meer informatie leest u ook op www.tielspeelt.nl.