Tekenwedstrijd: Hoe ziet jouw energiemonster er uit?

Energie is belangrijk voor mensen. We kunnen niet zonder. Maar we gebruiken met z'n allen wel veel energie om onze huizen te verwarmen en onze apparaten te laten werken. Als dit geen groene energie is, dan heeft dit nare gevolgen voor onze planeet. Dat moet anders kunnen toch?! De eerste stap is het in kaart brengen van de grootste daders: de Energiemonsters! Teken jouw Energiemonster en stuur 'm naar info@spectrumelan.nl.

Maak een tekening

Kijk eens om je heen. Bijna alle apparaten gebruiken stroom. Sommige een heel klein beetje. Andere heel veel, dat zijn echte Energiemonsters. Grrrrr, weg ermee! Hoe ziet een Energiemonster er in jouw verbeelding uit? Leef je uit en maak er een mooie tekening van.

Stuur jouw Energiemonster naar ons op!

Maak een tekening van jouw Energiemonster op A4-formaat, maak er een foto van en stuur deze foto naar info@spectrumelan.nl. Zet in de onderwerpregel: Energiemonsters Tiel. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden. Doe dit voor 10 juni 2021.

Gewonnen?

Hoort jouw tekening bij de mooiste inzendingen? Dan plaatsen we jouw tekening op de webpagina over energiebesparing van de gemeente. En komt jouw monster ook in de speurtocht.

Bekijk ook de flyer (alle informatie uit de flyer is hierboven in tekst beschikbaar).