Tiel Onbeperkt Sportief was een groot succes

8 okt 2021
Vier sportorganisaties organiseerden op donderdag 7 oktober een mooie sportdag voor zo’n 200 leerlingen van de Wissel, Entrea en het Praktijkonderwijs van het Lingecollege. Dit was de tweede editie van Tiel Onbeperkt Sportief.

Atletiekvereniging Astylos, basketbalvereniging Flip Stars, hockeyvereniging de Kromhouters en Stichting Speciale Voetbaldagen werden ondersteund door studenten van het ROC Rivor en SportFriends.

Kennismaken met sporten

Met een roulatiesysteem konden de deelnemers met alle takken van sport kennismaken. Het was mooi om al die blije gezichten te zien, want dat is waar ze het voor doen! Met middelen uit het Sportakkoord en bedrijven als Livelo, Theo Catering en Jumbo Tiel is het gelukt om de leerlingen een geweldige dag te bezorgen en ook nog een leuk aandenken mee te geven. Voldaan wordt er terug gekeken op Tiel Onbeperkt Sportief!

Tiel Onbeperkt Sportief

In 2019 vond de eerste editie van Tiel Onbeperkt Sportief plaats. Een sportdag voor het speciaal onderwijs en volwassenen met een beperking, waarbij zij kennis kunnen maken met diverse sportaanbieders in Tiel.