Tiel Tip Top Pakt Uit met FlipPas-punten!

19 sep 2022
In de periode van 24 september tot en met 1 oktober probeert Tiel Tip Top zoveel mogelijk inwoners in actie te krijgen om zwerfafval op te ruimen. Iedere ingeleverde zak zwerfafval levert 150 FlipPas-punten (€ 1,50) op.

In de laatste week van september staan er verschillende activiteiten op het programma. Zo kun je op zaterdag 24 september tussen 10 en 12 uur samen met anderen gaan Waaljutten om de oever van de rivier schoon te maken. Op donderdag 29 september is er een buurtactie in Tiel-West. En op zaterdag 1 oktober gaat Scouting Phoenix Tiel met vlotten en bootjes de stadsgracht op om drijfvuil op te ruimen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag in uw eigen buurt. Tiel Tip Top heeft een uitleenservice voor onder andere grijpstokken en vuilniszakringen. Alle informatie staat op www.tieltiptop.nl.

Inleveren zakken zwerfafval

Lever het zwerfafval dat u in de actieweek hebt verzameld in en ontvang 150 FlipPas-punten. Inleveren kan op zaterdag 1 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur bij het Kalverbos. “Dus laat  opschonen belonen en geef jouw vers verdiende punten daarna lekker uit tijdens het Tiel Pakt Uit weekend!”, zoals de organisatie van Tiel Tip Top zegt.