Op een weg binnen de bebouwde kom wordt asfalt gelegd

Tiel werkt aan de weg

12 december 2023
Nieuws

Tiel werkt hard aan de weg. Naast het compleet vernieuwen van wegen zoals de Laan van Westroijen en de Provincialeweg is op een aantal plaatsen dringend groot asfaltonderhoud nodig. Helaas brengt dat ook overlast met zich mee. Dat geldt de komende tijd in het bijzonder voor het kruispunt van de Westroijensestraat met de Laan van Westroijen bij hotel Van der Valk. Dit is in het weekend van vrijdag 15 december 20.00 uur tot maandag 18 december 06.00 uur afgesloten.

Er worden omleidingen aangegeven. Mensen die vanaf de snelweg Tiel in willen kunnen het beste afslag Tiel-West nemen. Deze week voert Van Kessel Wegenbouw ook onderhoud uit aan de Medelsestraat-Oost en de Grotebrugse Grintweg-Oost op Medel. In het nieuwe jaar is er vanaf week zes nog groot onderhoud op de Bulkweg, De Eng, Rivierenlandlaan, Groenedijk, Grotebrugse Grintweg en een strook op de Diepert.

Wegwerkzaamheden worden altijd specifiek aangekondigd in Tiel Actueel in het weekblad en op de website onder www.tiel.nl/wegwerkzaamheden. Het kan zijn dat de planning toch nog verandert door weersomstandigheden.