Uitnodiging voor bijeenkomst over ontwikkeling Veilingterrein en woonbuurt Teisterbantlaan

27 jan 2022
Bent u geïnteresseerd in de plannen om op het Veilingterrein en aan de Teisterbantlaan een nieuwe woonwijk te ontwikkelen? En wilt u laten weten wat u van de plannen vindt? Dan nodigen we u graag uit voor de online bijeenkomst op 22 februari om 19.30 uur.

Aanmelden verplicht

Als u aanwezig wilt zijn, is aanmelden verplicht. Dat kan op de website www.tiel.nl/veilingterrein. Meld u aan via de aanmeldknop ‘Ik meld mij aan voor de algemene bijeenkomst op 22 februari’. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u op de dag van de bijeenkomst (22 februari) via uw mailadres een link voor de bijeenkomst.

Schetsontwerp op de website

De plannen voor beide locaties staan in het Schetsontwerp Stedenbouwkundig Plan. Dit plan is nu vastgesteld. De gemeente verwerkt de reacties en ideeën die ze in februari van inwoners ontvangt in het Definitieve Stedenbouwkundig plan.

Het schetsontwerp met de plannen kunt u bekijken op www.tiel.nl/veilingterrein. Daar staat ook een samenvatting van het schetsontwerp; de praatplaat schetsontwerp.

Reageren op de plannen

Wilt u nu al een reactie geven? Dat kan tot 1 maart op de volgende manieren:

  • Via het reactieformulier Veilingterrein op www.tiel.nl/veilingterrein
  • Via het reactieformulier Teisterbantlaan op www.tiel.nl/teisterbantlaan
  • Via de mail: veilingterrein@tiel.nl
  • Via het postadres: Gemeente Tiel, t.a.v. M. Timmerman, Postbus 6325, 4000 HH Tiel
  • Door te bellen met de gemeente Tiel op 0344 - 637 111. Geef uw naam en telefoonnummer door, dan nemen wij telefonisch contact met u op.