Wethouder Carla Kreuk reikt eerste mantelzorgcompliment uit

1 nov 2021
Wethouder Carla Kreuk reikte het eerste mantelzorgcompliment 2021 uit aan mevrouw Els van Hensbergen-Herrewijn.

Wethouder Kreuk vertelt: “Mantelzorgers steken veel tijd, aandacht en liefde in de zorg voor een ander. Dat verdient een tastbare blijk van waardering. Ik mocht het eerste mantelzorgcompliment overhandigen aan Els van Hensbergen-Herrewijn. Dat is dit jaar een FlipPas ter waarde van € 75,-. Mevrouw van Hensbergen-Herrewijn biedt al lange tijd meer dan de gebruikelijke zorg aan haar moeder.

De zorg van mantelzorgers is van onschatbare waarde. Het is niet altijd makkelijk. Met hoeveel liefde zij dat ook doen. Ook het afgelopen jaar zorgde corona voor een extra belasting. Juist in het werk van een mantelzorger is het zo belangrijk om letterlijk dichtbij te zijn. Ik hoop dat Els van Hensbergen-Herrewijn en alle andere mantelzorgers die het mantelzorgcompliment ontvangen een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken. Zij verdienen het!”

Mantelzorgcompliment aanvragen

Krijgt u mantelzorg en vindt u dat uw mantelzorger ook een compliment verdient? U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met 31 december 2021. Meer informatie met de meest gestelde vragen en antwoorden vindt u op: https://www.mozaiekwelzijn.nl/mantelzorgcompliment