Lettergrootte: - +

Deze pagina doorsturen

DoorsturenStuur door AfdrukkenAfdrukken VoorlezenVoorlezen

Rauwenhof rioolvervanging

Filter

Laatst gewijzigd op: maandag 27 februari 2017, 13:32 uur.

Rauwenhof rioolvervanging

In enkele straten van Rauwenhof gaat de gemeente werken aan de riolering en de bestrating. Dit zijn de straten H. Heijermanstraat, M. Krusemanstraat, S. Groenwegstraat en J. Smitstraat. Ook voor de supermarkt, kiosk, bloemist en bakker aan de Rauwenhoflaan wordt het riool vervangen. Buiten Rauwenhof wordt een deel van de riolering in de S. van Haarlemstraat vervangen.

rauwenhof rioolvervangingDoelen van het project

  • De riolering van de gemeente wordt vervangen. De aansluitleidingen naar de woningen worden vervangen tot de eigendomsgrens.
  • De rijbanen en delen van stoepen worden opnieuw bestraat. De huidige stenen en tegels worden daarbij opnieuw gebruikt.
  • Suze Groenewegstraat inrichten volgens het Tielse 'Duurzaam Veilig' principe. De uitritten worden een plateau in carrévorm.
  • De straten H. Heijermanstraat, M. Krüsemanstraat worden afgekoppeld van het riool en stromen rechtstreeks af naar de sloten. De regenpijpen van de woningen blijven wel gekoppeld aan het riool.

Bestanden

U kunt de ontwerpen van de straten bekijken:

Planning

Voor de bewoners en ondernemers aan de betrokken straten organiseert de gemeente een inloopavond in maart 2017. De resultaten van de avond verwerken we in het ontwerp.

De werkzaamheden in de buurt starten naar verwachting in 2018.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Barendse, team Regie op Ruimte, telefoon (0344) 637 332, e-mail mbarendse@tiel.nl