Fietsen en bromfietsen gevonden of verloren

Als u een (brom)fiets vindt, moet u hiervan melding maken bij de gemeente. Bent u uw fiets of bromfiets kwijt, dan kunt u op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of uw fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat.

Aangifte doen bij de politie

Als uw (brom)fiets gestolen is dan kunt u aangifte doen bij de politie. Kijkt u voor meer informatie op de site van de politie.

Op het moment dat u een (brom)fiets vindt, kunt u de gemeente bellen, telefoonnummer 0344 - 63 71 11 of dit online melden. 

Hoe werkt het?

De gevonden (brom)fietsen worden opgeslagen bij de Avri, Industrieweg 4-6 in Tiel. Mensen die hun fiets kwijt zijn, kunnen op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of hun fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat. Zij krijgen hun fiets terug voor een bedrag van € 25,00. Legitimatie, de fietssleutel en/of het aankoopbewijs van de fiets zijn hierbij verplicht. 

Ruimactie op stations en binnenstad

Verkeerd gestalde, kapotte en verlaten fietsen krijgen een label. Staat een fiets met label er later nog, dan verwijdert Avri Toezicht en Handhaving deze fiets. Bij fietsen die buiten de fietsenstalling staan, is dat na 4 uur. Bij wrakken is dat na twee dagen en bij weesfietsen na drie weken. De verwijderde fietsen worden  naar de Avri-werf gebracht.