Najima El Abassi

Najima El Abbassi (Babs)

Allereerst wil ik jullie hartelijk feliciteren, want jullie gaan een van de belangrijkste dagen in jullie leven meemaken, namelijk jullie trouwdag. Daar hoort natuurlijk ook een trouwambtenaar bij.

En dan wel een trouwambtenaar die jullie liefde en de reden dat jullie voor elkaar kiezen in een mooie krachtige ceremonie gaat verwoorden. Daarin worden natuurlijk de belangrijkste mensen in jullie leven niet vergeten. Samen met jullie maak ik er een prachtige ceremonie van waarop jullie met plezier terug zullen kijken.

De ingrediënten hiervoor zijn simpel, een prachtige bruidspaar met heel veel liefde die elkaar het ja-woord gaat geven, in het bijzijn van hun dierbaren. Het is jullie dag! Heb je een wens of een speciaal ritueel wat jullie tijdens of na de ceremonie willen toepassen, dan kan dit in overleg. Want iedere trouwdag is bijzonder en daarin moet ruimte zijn voor een persoonlijk tintje.

Dus heb je een trouwdatum en ben je op zoek naar een spontane trouwambtenaar die leven in de brouwerij brengt tijdens jullie huwelijksplechtigheid? Dan wil ik jullie graag trouwen!