man met plaatsnaambord Tiel op zijn rechterschouder.

Werken bij de gemeente

Van goede zorg en beter onderwijs tot de realisatie van honderden woningen. Gemeente Tiel staat voor de grootste uitdagingen. Maar juist die uitdagingen drijven ons. Met een zelfstandig, hecht en enthousiast team maken we écht het verschil voor de maatschappij. Dit doen we met oog voor ons vak, de toekomst en elkaar. Vanuit ieders eigen inbreng, expertise en betrokkenheid zijn we in staat om kansen te grijpen. Om te zorgen voor vernieuwing. Zo bouwen we samen aan de toekomst van Tiel. De gemeente waar we enorm trots op zijn!

Bekijk onze vacatures

Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Tiel van morgen, jouw werk doet ertoe.

Onze vacatures plaatsen wij op www.werkeningelderland.nlexterne-link-icoon. Hier kunt u  een vacaturealert aanmaken. 

Oriënterend gesprek

Staat er voor jou (nog) geen passende vacature tussen, maar zie je werken bij de gemeente Tiel wel zitten? We waarderen jouw interesse enorm! Kom kennismaken met ons.

Bekijk onze bouwen-aan-tielexterne-link-icoon site voor meer informatie

Traineeship Rivierenland

Ben je afgestudeerd op hbo- of wo-niveau en wil je graag het verschil maken en een maatschappelijke bijdrage leveren in de Betuwe regio? Heb je persoonlijke ontwikkeling hoog op je wensenlijst staan en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is het Traineeship Rivierenland echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als trainee werk je in twee jaar tijd bij drie publieke organisaties aan drie verschillende opdrachten. Daarnaast volg je een uitgebreid opleidingsprogramma en word je begeleid door een coach. Volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling dus. Na twee jaar ben je opgeleid van starter naar een professional die weet waar zijn kwaliteiten en interesses liggen.

Wil je meer weten over het Traineeship Rivierenland?

Oud trainees en toekomstige collega’s delen hun ervaringen over werken bij Regio Rivierenland graag met je zodat jij een beter beeld krijgt van werken bij deze gemeenten. Je leest deze ervaringen op de website van Werken in Gelderlandexterne-link-icoon.

Meer over Tiel

Tiel is een bruisende centrumgemeente met ruim 42.000 inwoners die de regio veel wil én kan bieden. Een stad met vele voorzieningen en leuke evenementen. Denk onder andere aan Appelpop en het Fruitcorso. Prachtig verscholen in het Rivierengebied, maar van alle kanten makkelijk te bereiken zowel per auto als met het openbaar vervoer. Een prachtige stad om in te wonen en te werken.