Werklocaties in Tiel

Door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid en een goede arbeidsmarkt is Tiel als oorspronkelijke Hanzestad een belangrijke vestigingsplaats voor vele bedrijven. De bedrijventerreinen bieden ruime faciliteiten voor het bedrijfsleven met een goed ondernemers- en vestigingsklimaat.

Alle bedrijventerreinen zijn beveiligd en hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het bedrijvenpark Medel is in ontwikkeling en biedt uw bedrijf mogelijkheden om te groeien. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.medel.nlexterne-link-icoon.

Het kantorenpark Westroijen, gelegen langs de A15, is met moderne kantoren en het mooie Hotel Tiel (Van der Valk) een zeer aantrekkelijk vestigingsplaats voor de zakelijke dienstverlening.

In de Tielse historische binnenstad, het winkelcentrum van de Betuwe, wordt u gastvrij ontvangen en staan sfeer en beleving hoog in het vaandel. Bijna elk weekend kunt u wel genieten van één van de vele evenementen die hier worden georganiseerd. Het fruitcorso en Appelpop trekken jaarlijks 10 duizenden bezoekers. Nieuwsgierig naar de Tielse Binnenstad en de vele evenementen kijk op www.uitintiel.nlexterne-link-icoon.

Alle bedrijventerreinen in Tiel zijn goed beveiligd en voorzien van glasvezel

Op alle grote bedrijventerreinen in Tiel is parkmanagement aanwezig. Op de bedrijventerreinen Kellen, Latenstein en het kantorenpark Westroijen wordt dit georganiseerd door de ondernemers verenigd in de Ondernemers Coöperatie Tielexterne-link-icoon en op het bedrijvenpark Medel door de ondernemers verenigd in de Coöperatie Medelexterne-link-icoon. Beide coöperaties hebben via de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel de bedrijventerreinen adequaat beveiligd met intelligente camerabewaking.

Voor de beveiliging van de bedrijventerreinen wordt gebruikgemaakt van het aanwezige glasvezelnetwerk dat door beide coöperatie is gerealiseerd via Glasnet Tiel BVexterne-link-icoon.