Bevoorrading winkels en horeca binnenstad

Vrijdag 13 september

Tot 15.00 uur is er niets aan de hand. Na 15.00 uur is de toegang vanaf de Rechtbankstraat richting Westluidensestraat naar de Binnenstad dicht. Het is dan niet meer mogelijk via Tiel-West en afslag 32 de binnenstad te benaderen voor bevoorrading met vrachtwagens. Leveranciers kunnen vanuit de richting Tiel-Oost en afslag 33 de binnenstad bereiken via de Voorstad, Ruiterstraat (bevoorrading Plein) en via de promenadetoegang bij het Burgemeester Hasselmanplein. Dit kan alleen als er toestemming is buiten de bevoorradingstijden op vrijdag van 06.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 14 september

Op zaterdag is de toegang vanaf de Rechtbankstraat richting de Westluidensestraat de hele dag gesloten. Vrachtwagens kunnen niet vanuit Tiel-West en afslag 32 de binnenstad in. Met kleine voertuigen is dit nog wel mogelijk. Deze route staat aangegeven. Leveranciers kunnen vanuit de richting Tiel-Oost en afslag 33 de binnenstad bereiken via:

  • de Voorstad
  • Ruiterstraat (bevoorrading Plein)
  • via de promenadetoegang bij het Burgemeester Hasselmanplein.

Houdt u hierbij rekening met de bevoorradingstijden op zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur. Het is niet mogelijk buiten deze tijden te bevoorraden.

Zondag 15 september

De toegang naar de binnenstad via de Rechtbankstraat en Westluidensestraat is op zondag weer gewoon te gebruiken.

Let op: De Havendijk is vanaf zondag 8 september 07.00 uur tot woensdag 18 september 19.00 uur afgesloten voor verkeer. Een omleidingsroute staat aangegeven.

De routes van de diverse omleidingen (afsluiting Havendijk en bereikbaarheid binnenstad tijdens Appelpop) zijn vanaf eind juli/begin augustus op deze pagina te downloaden of te bekijken.