Bevoorrading winkels en horeca binnenstad

Wegafsluitingen

  • Burgemeester Hasselmanplein, Veemarkt en Kalverbos zijn van vrijdag 15 september, 7.00 uur tot uiterlijk dinsdag 19 september, 07.00 uur afgesloten. Verkeer vanaf de Oliemolenwal richting Voor de Kijkuit blijft tot zaterdag 16 september, 10.00 uur mogelijk.
  • De Oliemolenwal is vanaf zaterdag 16 september, 10.00 uur tot dinsdag 19 september, 12.00 uur afgesloten. Bevoorrading kan dan alleen via de Waterstraat tijdens de bevoorradingstijden.
  • Overige wegen op het parcours zijn op zaterdag 16 september van 7.00 tot 24.00 uur afgesloten.

We raden uw leveranciers aan om via afslag 33 (Tiel/Maurik) en de Binnenhoek naar de binnenstad te rijden. De binnenstad is vervolgens alleen toegankelijk via Voorstad en Ruiterstraat aan de oostzijde en via de Westluidensestraat aan de zuidzijde. Vanaf afrit 32 (Tiel-West) zijn de bovenstaande locaties ook te bereiken. Borden geven de uitgang van het centrum aan.

Vanwege het Fruitcorso en de tentoonstelling van de corsowagens is het vanaf vrijdag 15 september 7.00 uur tot dinsdag 19 september 12.00 uur niet mogelijk de promenade op- en af te rijden via de Hoogeindsestraat (Burgemeester Hasselmanplein). Niet alle in- en uitgangen van de promenade zijn te gebruiken.

De bovengenoemde maatregelen staan aangegeven onderstaande kaart: