Hilde van Wanroij

Lachende vrouw, profielfoto. Donkerblond haar opgestoken. Blauw blousje met witte stippen en v-hals

Geen mooier verhaal dan dat van de liefde. Door mijn dagelijkse werk met oude boeken weet ik dat de liefde altijd overwint: het is sinds jaar en dag de rode draad in de historie, in talloze boeken en – vanzelfsprekend – in nog meer mensenlevens. En nu, met jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap in het vooruitzicht, is het jullie liefde die op deze bijzondere dag gevierd zal worden in het bijzijn van jullie geliefden. 

Maar wat betekent liefde voor jullie en nog belangrijker: wat betekent jullie liefde voor elkaar? Daarover ga ik graag met jullie in gesprek, zodat ik voor jullie ceremonie de juiste woorden kan vinden. Woorden die voor jullie het gevoel van liefde verwoorden, woorden die de juiste snaar raken en woorden waarin jullie als koppel herkenbaar zijn voor jullie zelf en jullie gasten.

Met mijn jonge en frisse blik zoek ik de balans tussen traditie en originaliteit, waarbij er uiteraard ook ruimte is voor jullie persoonlijke inbreng. Verwacht daarbij als geboren en getogen Brabantse ook een vleugje Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, met als resultaat een warme, ongedwongen en “gewoon gezellige” ceremonie.

Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen? Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, zodat we samen jullie ceremonie vorm kunnen geven. Graag tot ziens!