Huis huren

Bent u op zoek naar een huurwoning in de gemeente Tiel? Dan kunt u zich inschrijven bij Woongaard, waar de twee woningcorporaties in Tiel bij zijn aangesloten. Daarnaast kunt u ook het aanbod op de particuliere markt bekijken.

Woningcorporaties

Bent u op zoek naar een huurwoning in de gemeente Tiel? Dan kunt u zich bij Woongaard inschrijven als woningzoekende. De corporaties KleurrijkWonen en Thius zijn bij Woongaard aangesloten. Het actuele woningaanbod wordt dagelijks gepubliceerd op www.woongaard.comexterne-link-icoon. Zodra u staat ingeschreven, kunt u reageren op het actuele woningaanbod van 16 corporaties in 4 regio’s.

Inschrijven en toewijzen

Informatie over de corporaties, inschrijven, toewijzen, urgentie en voorrang kunt u op verschillende manieren krijgen:

Particuliere verhuur

De gemeente Tiel is niet in het bezit van huur(- en koop)woningen. Naast twee woningcorporaties heeft Tiel een aantal particuliere woning verhuurders. Zij hanteren allen hun eigen inschrijf- en toewijssystemen. Het beste is dan ook daarover met hen contact op te nemen. Voor namen en/of adressen verwijzen wij u graag naar de betreffende instanties via de openbare berichtgeving (woningcorporaties, projectontwikkelaars, makelaars, via, internet, dag- en weekbladen, huis-aan-huis bladen, et cetera).

U kunt ook kijken op de website www.huurwoningen.nlexterne-link-icoon voor een overzicht met huurwoningen in onder andere Tiel. Met behulp van zoekfilters kunnen bezoekers eenvoudig de huurwoning vinden die het beste op hun woonwensen aansluit. Het plaatsen van woonruimte of een oproep ' woonruimte gezocht' is op deze website gratis.