Nieuwsoverzicht

Ontmoet lotgenoten bij het Alzheimer Trefpunt

Dementie verandert je leven én dat van de mensen die dicht bij je staan. Er komt veel op je af. Soms is het fijn om andere mensen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Dit kan elke tweede dinsdag van de maand bij het Alzheimer Trefpunt in Tiel. Coördinator Willy Goossen vertelt hier meer over.
Lees meer

Mantelzorger van iemand met dementie?

De zorg voor uw naaste met dementie is soms heel zwaar. Wilt u persoonlijk iemand spreken om uw ervaringen, vragen of zorgen te delen? Dan kunt u terecht bij de afdeling Matchpoint van Mozaïek Welzijn in Tiel of de DementieLijn.
Lees meer

De Overstap Tiel 10-14: meer voorbereid en later kiezen voortgezet onderwijs

In Nederland worden leerlingen op twaalfjarige leeftijd op onderwijsniveaus ingedeeld. Dat is voor sommige leerlingen te vroeg. Dat vinden het Lingecollege, de besturen van de Tielse basisscholen (CPOB, OPO-R en SKOR) en de gemeente Tiel. Om leerlingen beter voor te bereiden op de overstap naar het voortgezet onderwijs, ontwikkelden zij ‘De Overstap Tiel 10-14’.
Lees meer

Startbijeenkomst Tiels Sportakkoord

Sportaanbieders, onderwijs, zorg-, welzijns- en maatschappelijke organisaties zijn uitgenodigd om met een frisse blik naar de kansen voor sport en bewegen in Tiel te kijken. We zoeken naar nieuwe initiatieven die ervoor zorgen dat iedereen plezier in sport kan hebben, nu en in de toekomst.
Lees meer

In september meten wij klanttevredenheid

In de maand september meten wij klanttevredenheid over onze dienstverlening aan de telefoon, de balies, onze website en andere communicatie. Komt u in de maand september naar het stadhuis, dan ontvangt u een kaartje waarop u direct uw reactie kunt geven.
Lees meer

12 september Open monumentendag

Heeft u, net als veel andere inwoners, fanatiek de plaatjes van het plaatjesalbum ‘Historisch Tiel’ gespaard? En wilt u nu nader kennismaken met de rijke geschiedenis van onze stad? Dat kan op Open Monumentendag op zondag 12 september.
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 21
Abonneren op RSS-feed