Nieuwsoverzicht

Nieuw leefgebied voor wezels en bunzings op de Vijverberg

De gemeente start in de week van 6 december met de aanleg van een geschikt leefgebied voor de wezel en bunzing op de Vijverberg. Daarom sluiten we een stuk van de Vijverberg tijdelijk af om de beplanting te laten groeien en mensen en honden uit het gebied te houden.
Lees meer

Avondsluiting en strengere maatregelen overdag

Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest; de toegang tot de zorg is in gevaar. Daarom komt het kabinet met strengere maatregelen om onze dagelijkse contactmomenten te verminderen en verder belasting van de zorg te voorkomen.
Lees meer

Vergoeding voor uw zorgkosten

Heeft u een handicap of chronische ziekte? En heeft u daar zorgkosten voor gemaakt? Dan kunt u in veel gevallen een vergoeding van de gemeente krijgen.
Lees meer

Boomfeestdag op de Vijverberg

Op woensdag 10 november was het Nationale Boomfeestdag. Kinderen uit groep 6/7 van de Prins Willem Alexanderschool (locatie Centrum) plantten op deze dag bomen op de Vijverberg.
Lees meer

Bent u voorbereid op klimaatverandering?

We zijn heel benieuwd wat u weet van klimaatverandering en hoe u uw omgeving daar op voor kunt bereiden. Laat het ons weten door de swipocratie-vragenlijst in te vullen. De vragenlijst staat op www.klimaatactiefrivierenland.nl. Invullen kan tot en met 21 november.
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 25
Abonneren op RSS-feed