Nieuwsoverzicht

Na de storm: de status van de bomen

De storm van 18 juni ligt alweer even achter ons. In hele korte tijd is veel schade aangericht. Avri is druk bezig geweest met het oplossen van alle acute situaties en daarna het opruimen van afgebroken takken. Daarnaast is de vraag wat er gaat gebeuren met de bomen die zijn omgevallen.
Lees meer

Gebiedsvisie Veilingterrein en Teisterbantlaan gereed

Er ligt een gebiedsvisie voor het Veilingterrein en de nieuwe woonbuurt aan de Teisterbantlaan. Het college van burgemeester en wethouders heeft de visie op 20 juli goedgekeurd. De volgende stap is dat de gemeenteraad in september van dit jaar een besluit neemt over de gebiedsvisie.
Lees meer

Gezocht: buurtbemiddelaars

Buurtbemiddeling ElkWelzijn is op zoek naar vrijwilligers die het team komen versterken in Tiel. Kunt u goed luisteren? Bent u makkelijk in de omgang? Kunt u in een conflict onpartijdig blijven? En zoekt u boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoekt ElkWelzijn u!
Lees meer

Geen (spoed)aanvragen paspoort en identiteitskaart eind juli

Op maandag 2 augustus wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd. Hierdoor kunt u vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur t/m zondag 1 augustus 2021 geen aanvraag of spoedaanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart aan de balie doen.
Lees meer

Doe mee met Burendag

Heeft u een leuk idee of activiteit voor uw buurt? Doe dan mee met Burendag op zaterdag 25 september! Aanmelden van een activiteit kan tot en met 15 augustus.
Lees meer

Wit anjerperk onthuld in stadstuin op Nationale Veteranendag 2021

Afgelopen zaterdag 26 juni 2021, Nationale Veteranendag, onthulde gemeente Tiel een perk vol witte anjers in de stadstuin aan de Ambtmanstraat in Tiel. De witte anjer is het symbool van de Nationale Veteranen. Met de aanleg van dit perk – dat volgend jaar in bloei zal staan – eren we de 220 lokale veteranen uit Tiel en omstreken en spreken wij onze waardering en respect uit voor hun inzet.
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 19
Abonneren op RSS-feed