Nieuwsoverzicht

Stormschade melden

Direct na de storm zijn de brandweer en AVRI met man en macht aan het werk gegaan om onveilige situaties op te lossen. Ze gaan hier tot laat in de avond mee door totdat alle urgente meldingen zijn afgehandeld. Wilt u een melding doorgeven? Mail dan naar info@avri.nl. Maandag gaat de AVRI daarmee aan de slag.
Lees meer

Lokaal Preventieakkoord voor een gezonder Tiel

In Tiel hebben wij met 20 organisaties het Lokaal Preventieakkoord ondertekend. Samen zetten wij ons in om de gezondheidsverschillen tussen inwoners te verkleinen. De organisaties gaan aan de slag met de thema’s: rookvrije generatie, bewegen en gezond gewicht en mentale gezondheid. Dit doen we met elkaar, voor elkaar. Andere organisaties zijn van harte welkom om aan te sluiten.
Lees meer

Woning uitgebrand

Vannacht is brand ontstaan in een woning aan de Zennewijnenseweg 24. De dijkwoning met rieten kap is volledig uitgebrand.
Lees meer

Op weg naar een autoluwe binnenstad

Binnen twee jaar moet het riool in de binnenstad vervangen worden. Hoe vaak komt het voor dat de bestrating in een historische binnenstad bijna volledig open gaat? Dit biedt kansen om de kwaliteit van het woon- en winkelgebied te verhogen. Daar hoort het autoluw maken van de binnenstad ook bij.
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 26
Abonneren op RSS-feed