Trouwambtenaren

Als bruidspaar kunt u aangeven welke buitengewoon ambtenaar u in de 'echt' gaat verbinden. Gemeente Tiel heeft meerdere buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand (babs) die alleen in dienst zijn voor het voltrekken van huwelijken. U bespreekt met de ambtenaar uw wensen. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met een medewerker van Burgerzaken.

Bernadette Bilderbeek

Yes! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Een moment waarin ik jullie als trouwambtenaar het middelpunt wil laten zijn en jullie wil laten genieten van dit bijzondere moment. Het moment waarop jullie het ja-woord tegen elkaar zeggen. Ik wil daar graag onderdeel van zijn als trouwambtenaar. Om dit op jullie manier te doen wil ik graag van tevoren met jullie in gesprek. Eens even kijken hoe het allemaal zover gekomen is, maar ook hoe jullie dit moment samen zien. Ieder bruidspaar is uniek en elk bruidspaar is anders in zijn wensen. Aan mij de taak om tijdens het gesprek doortastend te zijn en dit te verwoorden op jullie dag. Serieus maar ook met humor. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen trouwen. Wie weet tot snel.

Telefoonnummer: (06) 5185 9414

Najima El Abbassi

Allereerst wil ik jullie hartelijk feliciteren, want jullie gaan een van de belangrijkste dagen in jullie
leven meemaken, namelijk jullie trouwdag. Daar hoort natuurlijk ook een trouwambtenaar bij. En dan wel een trouwambtenaar die jullie liefde en de reden dat jullie voor elkaar kiezen in een mooie krachtige ceremonie gaat verwoorden. Daarin worden natuurlijk de belangrijkste mensen in jullie leven niet vergeten. Samen met jullie maak ik er een prachtige ceremonie van waarop jullie met plezier terug zullen kijken. De ingrediënten hiervoor zijn simpel, een prachtige bruidspaar met heel veel liefde die elkaar het ja-woord gaat geven, in het bijzijn van hun dierbaren. Het is jullie dag! Heb je een wens of een speciaal ritueel wat jullie tijdens of na de ceremonie willen toepassen, dan kan dit in overleg. Want iedere trouwdag is bijzonder en daarin moet ruimte zijn voor een persoonlijk tintje.

Dus heb je een trouwdatum en ben je op zoek naar een spontane trouwambtenaar die leven in de brouwerij brengt tijdens jullie huwelijksplechtigheid? Dan wil ik jullie graag trouwen!

Telefoonnummer: (06) 27 89 07 56
Email: nbenali@tiel.nl

Atie Ewoldt Snijders

Met haar vele 'dienstjaren' is Atie Ewoldt de meest gelouterde van de Tielse ploeg huwelijksambtenaren. En toch vindt ze het werk nog even leuk als in haar beginjaren. "Ieder mens is uniek en dus ieder bruidspaar. De persoonlijke contacten en de vele verschillende wensen voor de huwelijksvoltrekkingen, maken het werk voor mij nog steeds een uitdaging. Het leveren van maatwerk wat past in deze tijd en bij een bepaald paar, maken het trouwen boeiend voor mij. Naast huwelijksvoltrekkingen in Tiel, doe ik dat ook in Geldermalsen en in mijn woonplaats Wijk bij Duurstede. Ook leid ik uitvaarten en ben daarnaast voorzitter van het Wijkse museum Dorestad".

Telefoonnummer: (0343) 574 884 of (06) 8183 1118

 

Angelique Meijnen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Mocht ik de eer krijgen jullie huwelijk te voltrekken, dan maak ik graag een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Een huwelijksvoltrekking is een speciaal moment. Samen met jullie bereid ik een sprankelende, enthousiaste huwelijksceremonie voor met veel liefde en een vleugje humor. Een bijzonder en belangrijk moment, waarin ik kan vertellen waarom jullie die dag met elkaar trouwen. Er is aandacht voor de getuigen en de reden waarom juist zij de handtekening onder de trouwakte mogen zetten. Maar ook voor overige mensen die een waardevolle rol spelen in jullie leven. Een huwelijk verbindt niet alleen twee geliefden aan elkaar, maar ook twee families en vriendengroepen. En dit allemaal met jullie als het stralende middelpunt. Het lijkt me fantastisch om als ‘trouwambtenaar’ een bijdrage te mogen leveren aan jullie bijzondere huwelijksdag.

Wil je meer van mij weten of zien? Kijk en like dan mijn facebookpagina

Telefoonnummer: (06) 1830 4966

Brenda van Paassen

JA! De voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn nu echt begonnen. Dat het een onvergetelijke dag vol waardevolle momenten en mooie herinneringen voor later wordt, staat vast. Jullie hebben vast al ideeën over hoe jullie dag eruit moet komen te zien. Een huwelijksceremonie die groots en uitbundig is, of juist bescheiden en intiem. Als ik jullie mag trouwen, kiezen jullie voor een ceremonie waaraan zorg en aandacht is besteed. Ik ben nieuwsgierig naar wie jullie zijn en waarom juist jullie met elkaar willen trouwen. Voorafgaand ontmoeten we elkaar voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Dat jullie huwelijksceremonie persoonlijk en uniek is staat voor mij voorop. Het is tenslotte jullie dag,  een dag om nooit te vergeten.

Mijn naam is Brenda van Paassen. Ik ben werkzaam bij de gemeente Tiel als ambtenaar van de burgerlijke stand, medewerker burgerzaken. In mijn vrije tijd bak en decoreer ik graag taarten. Ik voel me vereerd jullie huwelijk te mogen voltrekken.

Telefoonnummer: (06) 5592 1530

Jan Verkleij

Jullie gaan binnenkort trouwen en dat zal ongetwijfeld een geweldige dag worden. Graag wil ik daaraan meewerken! Vanaf 2001 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Tiel.
Sinds kort ben ik met pensioen vanuit mijn functie als algemeen directeur van een Stichting met een tiental basisscholen in het Rivierenland.
“Vrolijk en niet te strak” is mijn motto; “een niet te zware uitleg met een vleugje humor” Jullie mogen als bruidspaar echt wat verwachten! Als het aan mij ligt wordt het dus een ontspannen gebeuren, waarbij alle aanwezigen (ouders, familie, vrienden, kennissen) zich betrokken voelen. Zo wordt het voor jullie ongetwijfeld een geweldige dag. Natuurlijk zal ik jullie een aantal weken van tevoren opzoeken, zodat we met elkaar kennis kunnen maken.

Telefoonnummer: (0344) 634 821 of (06) 2223 1287

 

Rianne Vink

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap! Als ambtenaar van de burgerlijke stand, zal ik mijn uiterste best doen om jullie een ceremonie te geven die bij jullie past. Twee dingen moeten gebeuren namelijk ja-zeggen en de akte ondertekenen, maar verder is er alle vrijheid. Heb je sprankelende ideeën over de ceremonie? Ik hoor ze graag en doe mijn best om ze te verwezenlijken. Heb je geen uitgesproken wensen? Geen nood, want ook dan zorg ik dat jullie ceremonie persoonlijk wordt. Heb je vragen? Wil je meer weten? Je mag me altijd oriënterend bellen om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen en of we een klik hebben.

Telefoonnummer: (06) 4455 0809
Email: riannevink1980@gmail.com