Trouwambtenaren

Als bruidspaar kunt u aangeven welke buitengewoon ambtenaar u in de 'echt' gaat verbinden. Gemeente Tiel heeft meerdere buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand (babs) die alleen in dienst zijn voor het voltrekken van huwelijken.

Najima El Abbassi

Allereerst wil ik jullie hartelijk feliciteren, want jullie gaan een van de belangrijkste dagen in jullie leven meemaken, namelijk jullie trouwdag. Daar hoort natuurlijk ook een trouwambtenaar bij.

En dan wel een trouwambtenaar die jullie liefde en de reden dat jullie voor elkaar kiezen in een mooie krachtige ceremonie gaat verwoorden. Daarin worden natuurlijk de belangrijkste mensen in jullie leven niet vergeten. Samen met jullie maak ik er een prachtige ceremonie van waarop jullie met plezier terug zullen kijken.

De ingrediënten hiervoor zijn simpel, een prachtige bruidspaar met heel veel liefde die elkaar het ja-woord gaat geven, in het bijzijn van hun dierbaren. Het is jullie dag! Heb je een wens of een speciaal ritueel wat jullie tijdens of na de ceremonie willen toepassen, dan kan dit in overleg. Want iedere trouwdag is bijzonder en daarin moet ruimte zijn voor een persoonlijk tintje.

Dus heb je een trouwdatum en ben je op zoek naar een spontane trouwambtenaar die leven in de brouwerij brengt tijdens jullie huwelijksplechtigheid? Dan wil ik jullie graag trouwen!

Telefoonnummer: 06 - 2789 0756
Email: nbenali@tiel.nl

Atie Ewoldt Snijders

Met haar vele 'dienstjaren' is Atie Ewoldt de meest gelouterde van de Tielse ploeg huwelijksambtenaren. En toch vindt ze het werk nog even leuk als in haar beginjaren. "Ieder mens is uniek en dus ieder bruidspaar. De persoonlijke contacten en de vele verschillende wensen voor de huwelijksvoltrekkingen, maken het werk voor mij nog steeds een uitdaging.

Het leveren van maatwerk wat past in deze tijd en bij een bepaald paar, maken het trouwen boeiend voor mij. Naast huwelijksvoltrekkingen in Tiel, doe ik dat ook in Geldermalsen en in mijn woonplaats Wijk bij Duurstede. Ook leid ik uitvaarten en ben daarnaast voorzitter van het Wijkse museum Dorestad".

Telefoonnummer: 0343 - 574 884 of 06 - 8183 1118

Jan Verkleij

ullie gaan binnenkort trouwen en dat zal ongetwijfeld een geweldige dag worden. Graag wil ik daaraan meewerken! Vanaf 2001 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Tiel.

Sinds kort ben ik met pensioen vanuit mijn functie als algemeen directeur van een Stichting met een tiental basisscholen in het Rivierenland.
“Vrolijk en niet te strak” is mijn motto; “een niet te zware uitleg met een vleugje humor” Jullie mogen als bruidspaar echt wat verwachten! Als het aan mij ligt wordt het dus een ontspannen gebeuren, waarbij alle aanwezigen (ouders, familie, vrienden, kennissen) zich betrokken voelen. Zo wordt het voor jullie ongetwijfeld een geweldige dag. Natuurlijk zal ik jullie een aantal weken van tevoren opzoeken, zodat we met elkaar kennis kunnen maken.

Telefoonnummer: 0344 - 634 821 of 06 - 2223 1287

Rianne Vink

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap! Als ambtenaar van de burgerlijke stand, zal ik mijn uiterste best doen om jullie een ceremonie te geven die bij jullie past. Twee dingen moeten gebeuren namelijk ja-zeggen en de akte ondertekenen, maar verder is er alle vrijheid.

Heb je sprankelende ideeën over de ceremonie? Ik hoor ze graag en doe mijn best om ze te verwezenlijken. Heb je geen uitgesproken wensen? Geen nood, want ook dan zorg ik dat jullie ceremonie persoonlijk wordt. Heb je vragen? Wil je meer weten? Je mag me altijd oriënterend bellen om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen en of we een klik hebben.

Telefoonnummer: 06 - 4455 0809
Email: riannevink1980@gmail.com